Such a crazy weekend.

Dagens låt: Afasi & Filthy - Bomfalleralla (Lyssna) - Klassiker!


Ojoj vilken helg det blev, helt galet. Igår åkte jag och Ida upp till Sara och Hampus i Katrineholm. Vi var framme redan vid 12 på morgonen så först försökte vi mest fördröja tiden och bli av med gårdagens baksmälla fram tills vi skulle ha kräftskiva på kvällen. Senare kom gamle Mike och det blev gott käk och herrejävlar vad mycket bärs. Vi började väl dricka vid 4 ungefär och halv 11 gick vi ut på krogen. Var inne på tre olika ställen och en sak kan man ju konstatera; nattlivet i Katrineholm är inte mycket att hänga i julgranen, Lördag och i stort sett dött på stan. Men kul hade vi, det blev Karaoke och ännu mer bärs såklart!

Jag fick sova i soffan, somnade väl runt 4-5 nån gång. Åkte hem rätt så tidigt idag för både Ida och jag kände oss jävligt trötta och ville bara hem. Träffade Jensa en sväng och nu väntar jag på att Jocke ska ringa så blir det väl filmkväll eller nåt.

Några bilder av fruktansvärt bra kvalité...

   

Kaos

Igår hade Jens och Olivia förlovningsfest hemma hos Olivia, det blev väl ungefär 17pers så det var riktigt trevligt. Käkade smörgåstårta i mängder (iallafall jag) och hävde i oss sprit i mängder (iallafall jag), haha. Runt 11 drog vi vidare till Otten där tyvärr inte alla lyckades komma in, trots ett flertal misslyckade försök. Jag, Jens och Olivia kom iallafall in och det var ju huvudsaken!

(Här emellan var det lååånga telefonsamtal, tårar, skrik, trasiga speglar, rödvin på väggarna osv...)

Idag mår man som man förtjänar, känns inget vidare att behöva gå upp klockan 9 dagen efter måste jag säga. Märkte när jag öppnade plånboken nyss att "jacklappen" från Otten låg kvar där så med andra ord är min jacka kvar på Otten, vad kul! Nu väntar jag på att min kusin Ida ska komma och hämta mig så ska vi åka till Katrineholm och hälsa på Sara och Hampus. Vi ska ha nån form av kräftskiva ikväll hade vi tänkt!


I'm so damn lazy...

Dagens låt: The Fugees - Family Business (Lyssna)

Ibland funderar jag över om jag kan vara den slöaste människan på planeten Tellus. Idag hade jag ju tänkt åka till stan redan vid 11.00, men eftersom jag inte tog mig upp ur sängen förrän 11.30 så tänkte jag: "okej, jag åker väl vid 12 iallafall". När klockan var ungefär 13.00 kände jag att nej jag skiter i det så jag drog till Olle och Carro istället, haha.
Nu är dem på träning båda två men när dem kommer hem blir det filmkväll hos mig, förhoppningsvis med lite chips och dipp! Har bränt ut lite nya filmer så blir väl att se någon av dessa: Drillbit Taylor, What Happens In Vegas och Felon.

Carros familj har köpt en ny katt också, eftersom Jamse fick avlivas (inte mig emot, kattfan). Den nya, som heter Sigge låg och sov på subwoofern när jag kom! Lagom söt.



Var ju och såg på Arn med Jens igår, det var faktiskt en besvikelse, ettan var bättre. Satt mest och väntade på att den skulle ta slut och den stora popcornen vi köpte hände det inte mycket med...

Det var ju tänkt att jag skulle börja spela fotboll i Kimstad igen nu till nästa vecka, men igår ringde dem och berättade att Vånga inte tänkte släppa mig. Nu får jag inte ens träna med Kimstad förrän efter säsongen när det är fri övergång. Det är bara en sak jag inte förstår, vad ska Vånga med mig till när jag inte ens tränat på över 3 månader och knappast har planer på att börja träna igen!? Herregud, skadeglädje på hög nivå eller vadå? Väx upp för fan.

Jobb sökes!

Dagens låt: Cunnin Lynguists - Doin' Alright (Lyssna)


Gissa vad jag vaknade av idag? Jo, mobilen... Att man aldrig ska få sova ut. Vid 1 ungefär plockade jag upp Olle, vi åkte till Maxiområdet där jag gick runt i nästan varje affär och lämnade in mitt CV, och tänka sig, på ETT ställe lät dem faktiskt riktigt intresserade så vi får se hur det går, haha. Sen plockade vi upp Carro på hennes skola och drog och käkade thaimat i filmstaden. Imorn ska jag ta ett varv i centrum och lämna CV till olika caféer tänkte jag, sen ska jag till arbetsförmedlingen också (desperat).

Ikväll blir det bio med Jensa som tvingas bjuda fattiga mig. Ska se på nya Arn! Den första var faktiskt riktigt bra måste jag säga så hoppas att tvåan är lika bra. Blir nog att spela lite biljard på biljardcaféet också!

Kom att tänka på Jocke, Johan och Martin som förmodligen ligger på nån strand och dricker Sex on the beach i Magaluf medan man själv sitter här hemma framför datan och kollar ut genom fönstret där regnet för tillfället öser ner (Varför följde jag inte med?). Hoppas ni har det bra där borta och drick måttligt! Hörs snart.

Tillbaka för... Är det fjärde gången?

Dagens låt:  LL Cool J - Hit 'em High (feat. Method Man & B-Real) (Lyssna)


Jag kände att nu när man inte går i skolan längre och precis blivit arbetslös så kan det vara skönt att ha ett bra tidsfördriv, så ja, jag tänkte börja blogga lite igen så får vi se hur länge jag orkar med det den här gången, haha.

Idag väcktes jag (som vanligt) av mobilhelvetet, det var Jensa som alltid är lika morgonpigg. Han ville att jag skulle följa med och boka tid för tatuering, åt honom då såklart. Kravet var att få sova några timmar till så efter det plockade jag upp honom i Vilbergen. Senare blev det lite V.I.P-bowling på Eurobowl som fortfarande inte har öppnat för allmänheten. Börjar faktiskt bli riktigt grym nu ärligt talat, inte för att skryta men det hör till ovanligheterna att jag får ner mindre än 9 käglor, haha!
Sen skjutsade jag honom och hans flickvän Olivia till Oxelbergen där dem skulle kolla på en lägenhet, som förövrigt låg på 450 000 KR i utgångspris (?). Hmm, vissa har det bra ställt... Sen nördade vi lite CS på biljardcaféet som back in the days, haha.
Hade ju tänkt träffa Olle sen också, men när jag kom hem var han för trött så han orkade inte hitta på något. Istället har jag suttit hemma och haft allmänt skittråkigt från ungefär 9 till nu.

Imorn blir det att gå upp skapligt, med andra ord innan 12. Tänkte ta en sväng till stan och lämna in mitt CV lite här och var och hoppas på att någon nappar. Har varit arbetslös i ungefär en vecka nu tror jag och jag är redan sjukt trött på skiten så nu gäller det att fixa ett jobb!

Som ni kanske vet så har jag sen en tid tillbaka lagt Rawmusic åt sidan, men nu kanske jag får tid att börja jobba lite med det igen. Som tur är har mina kollegor Temur och Marcus slitit hårt och det rullar på för rätt hyffsat för oss. Vår artist Troy Jamz medverkade nyligen på en remix av rapparen J-Sons låt "Jeep". På låten medverkar även stora namn som Adam Tensta, Lazee och Pato Pooh. Remixen finns med på J-sons senaste mixtape "Smoke" där Troy gästar på ännu en låt.

J-Son - Jeep Remix (feat. Lazee, Prince, Troy Jamz, Pato Pooh m.fl) (Ladda ned)

J-Son - B Who I Gotta B (feat. Troy Jamz & Prince) (Ladda ned)

Nu tänkte jag krypa ner under täcket. Ha det bra!