Fika!

Idag blev det en kort dag på jobbet, gick därifrån vid lunch på grund av en enorm huvudvärk även kallad trötthet. Plockade upp Olle i Norsholm och åkte in till Norrköping där vi nördade lite CS, haha. Sen åkte vi hem till honom igen och bara tog det lugnt ett tag, men det var lite halvsegt så jag åkte in till stan igen och tog en fika med bästa Teres och Mija på Skafferiet, det var trevligt som vanligt!

Har fått lite påfyllning i musikförrådet av herr Sjöholt, så nu pumpas det The Roots förfullt! Finns ingen med bättre musiksmak än dig asså, haha. Nu måste jag nog ta och sova lite, har lite sälj att ta igen imorn på jobbet...


BANG!

Då var man nitton år då, känner väldigt stor stor skillnad måste jag säga, haha. 19 lär ju vara det tråkigaste man kan fylla, fast det blev en lyckad "födelsedags-utgång" i fredags i alla fall med Temur, Teres, Nicklas, Mija & Carro, snacka om att vi var kungar på dansgolvet! Tack allihopa för en jätterolig kväll.
Själva födelsedagen spenderades tillsammans med familj och släkt, god mat, tårta och en massa tjatter. Blev en lugn och skön dag som avslutades med film tillsammans med syrran och Hampus!

Idag käkade jag Thaimat på stan med Jensa, sen drog vi till biljardcaféet och nördade lite precis som back in the days. Han skulle jobba natt så han drog hem och sov rätt tidigt så jag drog till Teres där jag sitter just nu och väntar på att hon ska duscha färdigt, hehe.

Imorn är det måndag och jobb igen, men ärligt talat gör det inte så mycket, ser nästan snarare fram emot att få träffa jobbarkompisarna igen, haha, låter lite sjukt kanske men vi har faktiskt kul på jobbet! Go Ventelo, go!

Snart är det jul och nyår också, julafton ska vi fira hemma med familjen och eventuellt kommer Jens vara där också. Den 27:e ska jag hämta Hampus på flygplatsen i Nyköping, sen ska jag eventuellt stanna hos dem i Katrineholm tills efter nyår, men får se hur det blir med allting! Någon som har förslag inför nyår kanske?

Sjuuuk.

Inatt spydde jag säkert 8-10ggr för er som är intresserade, hade så jävla ont i magen att jag inte sov en endaste minut på hela natten. Så jag satt uppe och kollade på film istället, vilket är vad jag gjort hela dagen idag också för det blev självklart inget jobb. Hade nästan glömt bort hur tråkigt det är att vara sjuk, usch...
Kommer nog vara hemma från jobbet imorn också, det vore nog inte så populärt om jag smittade ner alla där. Synd bara att jag halkar efter i försäljningen, det handlar ju ändå om tusenlappar man förlorar bara på att vara sjuk en dag!

Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk till helgen, fyller ju år och allting. Dessvärre vet jag inte ens vad jag ska hitta på för att "fira" mig ännu... Får försöka fundera ut något. Hade tänkt gå på stan och handla julklappar med Jens imorn också men det lär väl inte heller bli av.

Nej, nu ska jag gå tillbaks till min oerhört underhållande säng och försöka bli frisk, ciao!