Godnatt.

Dagens låt: Timbaland - Bounce (feat. Justin & Missy) (Lyssna)


Det blev utgång både fredag och lördag den här helgen, i fredags var jag i och för sig nykter men hade rätt kul ändå även om jag drog hem ganska tidigt. I lördags förfestade jag med Jensa på Eurobowl och senare drog vi till Otten där Troy Jamz skulle ha spelat live, det blev dessvärre inställt men det blev en ganska så lyckad kväll ändå! Jockes farsa hämtade oss och så hade vi "efterfest" hemma hos Jocke tills typ 6-7, haha. Olle däckade tyvärr redan vid 4 och Jockes glasbord gick i tusen bitar när det gick lite vilt till... Det blev jordgubbsshots, makaroner och hockeymatch, haha.

Idag har jag bara tagit det lugnt, sov middag för första gången i mitt liv tror jag, men fan vad skönt och framförallt välbehövligt det var! Senare träffade jag Björka som jag inte träffat på år och dagar, det hade hänt en hel del sen sist vi sågs så det var kul att snacka lite över en pizza!

Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag kan kränga några avtal på jobbet imorn, på återseende!

Oj, dig hade jag glömt bort...

Dagens låt: Shazaam - En smäll (Ladda ned)


Det har visst gått några dagar/veckor/månader sen jag bloggade, kommer alltid in i dem där svackorna där jag tappar suget och inte orkar bry om särskilt mycket, speciellt inte bloggen, haha. Men jag får väl säga som jag alltid brukar när jag börjar skriva igen: Jag ska försöka skriva lite oftare nu!

Veckorna går fort nuförtiden, jobbar mån-fre mellan 9-5 och när man kommer hem så orkar man inte göra så mycket mer än att bara ta det lugnt och vänta på att klockan ska bli läggdags... Trivs faktiskt väldigt bra på jobbet i alla fall vilket är positivt, jag trodde verkligen inte att det skulle vara så kul/bra som det faktiskt är. Sköna jobbarkompisar, schyssta arbetstider och rätt bra betalt för ett såpass slappt jobb.

Häromdagen skrev jag på för Norsholm, det ska bli kul att börja lira lite boll igen, men har en hel del att ta ifatt när det gäller kondition bl a. Jag har väl inte varit den mest hälsosamma på sistone, haha. På lördag blev jag dessutom bjuden på deras avslutning trots att jag inte tränat en enda träning. Vi ska i alla fall köra laserdoom så det ska bli riktigt kul.

Nästa vecka ska jag faktiskt spela in en låt! Haha, det ska bli fett skoj, är det någonting jag verkligen brinner för så är det musik och då framförallt hiphop, visst jag är inte värsta rapparen men det är riktigt kul och det är väl det som är huvudsaken? En jobbarkompis har nämligen en hemmastudio med fullgod kvalité så jag ska följa med honom hem och spela in, vi har skrivit ihop en rätt tung låt tillsammans så det ska bli skitkul! Kommer väl antagligen att ladda upp den här på bloggen när den är färdig.

Snubben kommer alltid stanna kvar
För han lägger sig på minnet som en klassisk filmscen
Jag har ett flow som ingen annan har
Och skriver uppskattade texter som Astrid Lindgren

Det ser ut som det blir utgång både fredag och lördag den här helgen också, det har blivit standard nuförtiden, tyvärr... Eller? Jag måste citera Teres: "Man lever bara en gång", det är faktiskt jävligt sant ,och dem senaste månaderna i mitt liv har jag faktiskt levt fullt ut, har haft riktigt kul också!