DP-Spot!

Tänkte bara tipsa mina "gamla" läsare om min nya hiphopblogg DP-Spot!
Ska försöka att inte glömma bort den här bloggen...

www.dpspot.blogg.se

Call me Mr Ventelo!

Idag är det röd dag, det firades med att åka till jobbet!? Herregud säger jag bara, vilken människa sätter sina anställda på att jobba en röd dag? För bönder som mig går det ju inte ens bussar på röda dagar så jag blev tvungen att ta bilen vilket blir nästan lika dyrt som vad jag tjänar på ett godkänt avtal på jobbet i princip... Lyckades iallafall sälja 7st abbonemang idag så det känns ändå som om det var värt det.


Efter jobbet tog jag bilen direkt till Norrköping där jag mötte upp Nicklas, vi åkte till Statoil där han jobbar och tvättade bilarna i biltvätten så nu skiner Gula Faran igen och är återigen redo för gatorna, haha!
Sen åkte jag och Teres till Eurobowl där jag utklassade henne totalt på två serier, nej vars hon är faktiskt väldigt duktig för att vara av det motsatta könet, hehe. Måste bara säga tack till Jens farsa (en av Eurobowls ägare) för att han bjöd på bowlingen, det finns faktiskt fördelar med att känna Jens, tänka sig? Haha.
Efter bowlingen blev det Mc Donalds precis som vanligt när jag och Teres umgås, dock var vi lite snåla och köpte bara en varsin Happy Meal, men vi blev väldigt glada över leksakerna iallafall!

Sen skjutsade jag henne till Jimmy där hon skulle sova inatt. Jag följde med in en sväng och kollade på hans nya lägenhet, riktigt fin faktiskt, blir bara mer och mer sugen på att flytta hemifrån, känns som det är dags snart!

Nej nu måste jag nog sova så jag kan vinna försäljningen imorn också, toppsäljare som jag är, haha!


PRT!

Nu är både jul och nyår över, känns rätt skönt måste jag säga. Nyår firades i Katrineholm med syster, Hampus, Jens och lite annat folk. Vi hade jävligt kul tills en annan däckade, eller dem andra hade väl säkert kul resten av kvällen också, haha. Det blev åtminstone god mat, men efterrätten uteblev tyvärr.

Igår var lite folk hemma hos mig, det blev Tv-spel och en massa dricka! Väldigt trevligt måste jag säga, vid 11-12 nån gång hämtade Nicklas och Teres upp oss och skjutsade oss till Hugo där det blev dans för hela slanten. Lyckad kväll, tack allihopa!

Idag har man mått lite sisodär, men har trots det lagat mat åt familjen medan dem var ute och åkte skridskor. Det blev fläskfilé, klyftpotatis, svampsås och wokgrönsaker, det ni! Senare åkte jag in till stan och spelade lite biljard med Jens, givetvis blev det toast på BC också, hoho.